-1
$\begingroup$

This is also not a BIG issue (same as that of my previous question along with disclaimer...)

Incorrect reputation being displayed - where Manish explained me about recalc'ing rep. But, there is some mysterious problem regarding my flairs now..!

My dark theme shows 49 badges while my other themes show 50. I know that my flair updates every now & then. But, what calc made it go mad?

Flair

| |
$\endgroup$
1
$\begingroup$

This time it's caching on your side. Your computer has saved a copy of the image locally so it doesn't have to download it again and again, it may download it only once a day or so.

On my side I see:

enter image description here

So, most others can see 50 in your badge count, and it'll probably update for you sooner or later.

| |
$\endgroup$
  • $\begingroup$ caching.. caching... caching... Whaaaa..? Is it happening only to the dark theme then? $\endgroup$ – Waffle's Crazy Peanut Dec 16 '12 at 8:04
  • $\begingroup$ @CrazyBuddy: That's because your profile contains the dark theme and you view it often. $\endgroup$ – Manishearth Dec 16 '12 at 8:05
  • $\begingroup$ A simple change in "1 badge" caused this much problem then..? $\endgroup$ – Waffle's Crazy Peanut Dec 16 '12 at 8:06
  • $\begingroup$ @CrazyBuddy: It's not a problem in my eyes. You view your profile often. Your profile contains the dark theme. Your browser, to save bandwidth, keeps a copy of the dark flair locally. It doesn't do that for the others, since you rarely see those. See en.wikipedia.org/wiki/Temporary_Internet_Files $\endgroup$ – Manishearth Dec 16 '12 at 8:08
  • $\begingroup$ Again, the problem is only visible to you. And it'll smoothen out in a day or so. $\endgroup$ – Manishearth Dec 16 '12 at 8:09
  • $\begingroup$ Ok, I understood it already. Just curious and wondered "How that single badge caused this?" Maybe, I'll have to clear out the cache..! $\endgroup$ – Waffle's Crazy Peanut Dec 16 '12 at 8:09
  • $\begingroup$ @CrazyBuddy stackoverflow.com/a/385384/1134387 $\endgroup$ – Bernhard Dec 16 '12 at 14:11
  • $\begingroup$ @Bernhard: Thank you very much Berhard. But sadly, It didn't work. BTW, I've already cleared the cache folder manually. No use except I've to log into all my accounts again... Anyways - That shortcut - I didn't know. :-) $\endgroup$ – Waffle's Crazy Peanut Dec 16 '12 at 14:21
  • $\begingroup$ @CrazyBuddy Your login info is not stored in the cache, but in cookies afaik. I think you cleared to much :) $\endgroup$ – Bernhard Dec 16 '12 at 14:42
  • $\begingroup$ @Bernhard: Hi Bernhard. I know that already. Now, I must explain clearly. I've cleared those login credentials from my browser already. Along with that, I deleted the cache and then I restarted my browser. All these happened once I got the answer from Manish. :-) $\endgroup$ – Waffle's Crazy Peanut Dec 16 '12 at 14:45
1
$\begingroup$

We cache these at a few levels in some cases for up to 3 days, this is normal and expected. We may optimize how flair works a bit later as some of the avatar discussions progress internally, we'll update meta.so with that if it any changes are made to improve user flair overall.

| |
$\endgroup$
  • $\begingroup$ Thanks for your reply Nick. Though it is not so important, I just thought it was some bug :-) $\endgroup$ – Waffle's Crazy Peanut Dec 24 '12 at 1:49

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .